't Uilenbos

Zorg

Op bioboerderij Uilenbos bieden we personen met een zorgvraag een aangepaste dagbesteding. Trefwoorden zijn: kleinschalig, natuurlijke omgeving, rust, gezonde voeding, zorgzaamheid, inclusie.

Als hulpboer via Groene Zorg vzw

Iedere helpende hand is waardevol! De aktiviteiten sluiten aan bij de biologische teelt van groente en kleinfruit en de directe lokale verkoop. We leggen de nadruk op zinvolle dagbesteding en inclusie. Eenieder doet wat hij/zij kan op eigen tempo.

Samen telen we gezond lokaal voedsel voor een 300-tal gezinnen en dragen we zorg voor de natuurwaarden op de boerderij. Onze hulpboeren kunnen trots zijn op hun werk!

Groenezorginitiatief erkend door VAPH

Bioboerderij Uilenbos is erkend als groenezorginitiatief door het VAPH. Door deze erkenning kan je met ons een overeenkomst dagbesteding afsluiten in het kader van persoonsvolgende financiering.

We bieden aktiviteiten op maat aan met 1-op-1 begeleiding of in kleine groepjes van maximum 4 personen en volgens de interesse en mogelijkheden van de zorgvrager. Mogelijke aktiviteiten volgens de seizoenen: zorg voor bloemenborders en kruiden, creatief met wilgeteen, wol, hout...samen koken, wandelen, helpen in de bessentuin, het neerhof, de wijngaard, relaxen bij het houtvuur, een uitstapje.

Contactpersoon

  • Beatrice Limpens
  • Tel. 0497/381683
  • sociaal verpleegkundige, autisme- en opruimcoach