't Uilenbos

Corona-aanpassingen hoevewinkel

Corona-aanpassingen hoevewinkel

  • 2020-05-06
Vanaf vrijdag mei gaat de hoevewinkel gewoon open, maar er kunnen ook nog altijd bestellingen gemaakt en afgehaald of geleverd worden.
Groente en fruit zullen in de houten rekken achteraan in de loods staan (80 m² extra winkelruimte dus). Klanten komen binnen aan de achterkant, vandaar kan er door de gang naar de ruimte vooraan verder gewinkeld worden voor brood, droogwaren en verswaren, je verlaat de winkel aan de voorkant. Zo hoeven klanten elkaar niet te kruisen. Aan de ingang van de loods zal ontsmettingsgel klaar staan, aan iedereen wordt gevraagd een mondmasker aan te doen (we hebben er zelf ook besteld voor als u er geen hebt, 1 Euro per stuk, zonder winstmarge). Door mondmaskers te dragen beschermen we de anderen tegen een mogelijke besmetting door onszelf.


Geen wegwerphandschoenen; Klanten maakten er ons attent op dat wegwerphandschoenen geen goed idee zijn, en zelfs contraproductief werken. Beter is handen ontsmetten voor het winkelen.


Betalen via BC en wilgetakjes voor de pincode in te drukken.


Er is 1 uitzondering in de winkel; we vragen om de verswaren in de gesloten ijskasten op voorhand te bestellen. Dit gaat over de vegetarische burgers, yoghurt en andere verse zuivel, margarine, boter, vegetarische broodsmeersels. Dit omdat dan niet iedereen aan de deurhengsels moet komen. Met deze aanpassingen hopen we het winkelen zo veilig mogelijk te maken.